Päijänne Foorumi tulee taas! 

Päijänteen ajankohtaisiin kehittämisteemoihin pureutuva Päijänne Foorumi: “Kohti reilua ja osallistavaa kestävyysmurrosta” järjestetään perjantaina 8.7. klo 10-12.30. Jyväskylän Kesän puheohjelmaan sisältyvään tilaisuuteen on vapaa pääsy. Paikkana toimii Jyväskylän yliopiston Ruusupuisto (Alvar Aallon katu 9).  

Päijänne Foorumissa alustavat Meriem Bouamrane Unescon Man and Biosphere –ohjelmasta sekä Hannu Heikkinen Jyväskylän yliopiston koulutuksen tutkimuslaitokselta. Foorumin paneelikeskusteluun osallistuvat ympäristö- ja ilmastoministeri Maria Ohisalo, Jyväskylän kaupungin/Visit Jyväskylä Regionin matkailujohtaja Susanne Rasmus sekä Keski-Suomen nuorisovaltuuston puheenjohtaja Emilia Asikainen. Puhetta paneelissa johtaa JYU.Wisdomin koordinaattori Viivi Kuusiaho. Lisätietoja tilaisuudesta löytyy Jyväskylän kesän sivuilta.  

Takavuosina Päijänne Foorumin järjestäjinä toimivat vuorovedoin Keski-Suomen ja Päijät-Hämeen maakuntaliitot. Nyt tapahtuma herätetään uudelleen henkiin JYU.Wisdomin toimesta. Ajatuksena on, että Päijänne Foorumista muodostuu tulevina vuosina pysyvä osa Jyväskylän Kesän puheohjelmaa.    

1 ajatus aiheesta “Päijänne Foorumi tulee taas! ”

  1. Mari Haapavaara

    Päijänne biosfäärialueeksi hankkeeseen tulisi liittää Salpausselän Geopark alue, koska se on on nimetty YK:n kasvatus-, tiede- ja kulttuurijärjestö Unescon maailmanlaajuiseen geologisesti arvokkaiden alueiden verkostoon eli UNESCO Global Geopark -kohteeksi ( muistaakseni 2021 ). Lisäksi alueella sijaitsee Päijänteen kansallispuisto.

Kommentointi on suljettu.

Scroll to Top
Skip to content