Päijänne Foorumi: “Visio kestävästä biotaloudesta” Jyväskylän Kesässä 9.7.

Millaista on kestävä ja vastuullinen biotalous Suomessa vuonna 2035? Millainen rooli yrityksillä on kestävän biotalouden kehittämisessä? Voisiko aitoon kestävyyteen perustuva edelläkävijyys toimia kilpailuetuna Päijänteen alueella toimiville yrityksille?

Esimerkiksi näihin kysymyksiin pureudutaan Jyväskylän Kesän puheohjelmaan sisältyvässä paneelikeskustelussa 9.7. klo 12-14 Jyväskylän yliopiston Ruusupuisto-rakennuksessa (Alvar Aallon katu 9). Keskustelua voi seurata myös suoratoistona Jyväskylän Kesän verkkosivuilla, https://jyvaskylankesa.fi/. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Keskustelun puheenjohtajana toimii yliopistonlehtori Marileena Mäkelä Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulusta. Paneelissa keskustelijoina ovat professori Teppo Hujala Itä-Suomen yliopistosta, elinvoimajohtaja Päivi Nerg MTK:sta, puheenjohtaja Petri Salminen Suomen Yrittäjät ry:stä sekä tutkija Susanna Myllylä Maaseudun sivistysliiton Ajatuspaja Alkiosta. Tilaisuus on jatkoa viime vuonna uudelleen käynnistetylle Päijänne Foorumi -keskusteluformaatille.

Jyväskylän Kesän puheohjelman järjestävät yhteistyössä Jyväskylän yliopiston resurssiviisausyhteisö JYU.WISDOM, hyvinvoinnin tutkimuksen yhteisö JYU.WELL sekä Opettajankoulutuslaitos.

Kommentoi

Scroll to Top
Skip to content